ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
19-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015




1η  μέρα  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΗΠΟΙ- ΤΡΟΙΑ                    
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 11.30. Δια μέσω της Εγνατίας οδού φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων.Μετά τους απαιτούμενους ελέγχους εισερχόμαστε στην Ανατολική Θράκη το πρωί  .Περνώντας από την Κεσάνη ,κατηφορίζουμε στη χερσόνησο της Καλλίπολης και αφού περάσουμε τα στενά των Δαρδανελλίων με φέρυ μπόουτ , φθάνουμε στην ιστορική Τροία.

2η μέρα  ΤΡΟΙΑ –ΑΙΒΑΛΙ 
Αμέσως μετά     ξεκινάμε για να      γνωρίσουμε το Αϊβαλί ,  μετά  από  την  ξενάγηση μας , θα συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο μας ξεκούραση .Το απόγευμα θα παμε στα Μοσχονησια στα 22 μικρά νησάκια διασκορπισμενα  στο κόλπο του Αιβαλιου . Βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τα παραδοσιακά μαγαζιά .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο διανυκτευρεση.

3ημέρα ΑΪΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΜΕΝΕΜΕΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αμέσως μετά ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το Αϊβαλί , την πόλη με τις παλιές εκκλησίες και τα σπίτια. Η πόλη ως το 1922 είχε τους δικούς της νόμους κι έτσι αναδείχθηκε σε εμπορικό κέντρο της εποχής. Επόμενη στάση μας , η Αρχαία Πέργαμος «Γη Ηρώων»όπως αναφέρει ο Όμηρος  , «που πολέμησαν στο πλευρό των Τρώων». Στην Πέργαμο τελειοποιήθηκε η περγαμηνή.Ξενάγηση στο Αρχαίο Ασκληπιείο και αναχώρηση για Σμύρνη «τη βασίλισσα της Μεσογείου», περνώντας από Μενεμένη και Κορδελιό. Άφιξη στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση. Δείπνο . Διανυκτέρευση. 

4ημέρα  ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την Αρχαία Έφεσο , έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Μεσογείου . Η πόλη πήρε το όνομα της από μια Αμαζόνα. Εδώ θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο με τα ερείπια του ναού της Εφεσίας Αρτέμιδος, του θεάτρου , του ωδείου ,του σταδίου και της αγοράς. Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγηση μας ,θα περάσουμε στη βασιλική του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ,που σύμφωνα με την παράδοση κτίστηκε πάνω στον τάφο του Αγίου . Εδώ έγινε η Γ’ Οικουμενική Σύνοδος. Ακολουθεί το γραφικό Κουσάντασι ( Νέα Έφεσος). Ελεύθερος χρόνος για αγορές και προαιρετικό γεύμα (εξ ιδίων). Επιστροφή στη Σμύρνη . Δείπνο . Διανυκτέρευση .    

5η μέρα  ΣΜΥΡΝΗ –  ΤΣΕΣΜΕ -ΑΙΒΑΛΙ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας Αλατσατα , Βουρλα ,και Τσεσμέ ,. Θα επισκεφθούμε την περιοχή του Άλσαντσακ, όπου έχουν παραμείνει οι μοναδικές παλαιές Ελληνικές παραδοσιακές οικίες. Έπειτα αφήνοντας πίσω μα την πόλη της Σμύρνης και ακολουθώντας βόρεια πορεία φθάνουμε νωρίς το απόγευμα στο Αϊβαλί.  Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

6η μερα  ΑΙΒΑΛΙ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής όπου δια μέσω Τσανάκκαλε και Καλλιπόλεως φθάνουμε στους Κήπους. Μετά τον συνοριακό έλεγχο και δια μέσω Εγνατίας άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ                                                                                               
  • Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο                      
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία    5*****             
  • Πρωινό και Δείπνο 
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου                        
  • Τοπικό ξεναγό για όλες τις μέρες                                                   
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης 
  • ΦΠΑ                                                                                                             
 ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 
  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. 
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά , φιλοδωρήματα. 
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό . 

Τιμή    245 €

 Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας...